Urologie

Arsis Medical is sinds haar oprichting in het jaar 2000 actief in de Urologie en de focus van het bedrijf ligt dan nog steeds voornamelijk maar niet uitsluitend op deze discipline.

Wanneer het gaat om apparatuur en instrumentarium voor behandeling van nierstenen is Arsis Medical uw gesprekspartner. Allereerst als marktleider op het gebied van lithotripsieapparatuur dankzij haar partnerschip met Electro Medical Systems (EMS) en de producten in de LithoClast- en LaserClast productgroep. De ‘LithoClast’ is een begrip in de urologie en vormt 30 jaar na zijn introductie nog steeds de gouden standaard in intracorporele lithotripsie.

Daarnaast levert Arsis Medical de hoogwaardige en innovatieve endo-urologische producten van Richard Wolf. Het aanbod omvat onder andere flexibele en rigide endoscopen, instrumenten en apparatuur.

Aanvullend biedt Arsis Medical flexibele disposable ureterorenoscopen en cystoscopen van PUSEN.

Het aanbod aan verbruiksartikelen (disposables) zoals catheters, voerdraden, dormia baskets en dilatatoren wordt aangevuld door Innovative Medical Produkte (IMP) en MediPlus.

Het disposable vloeistofopvangsysteem van Paramount Medical en daarnaast het Peditrol irrigatiesysteem van Wismed maken het portfolio voor de intracorporele behandeling compleet.

Als laatste maar zeker niet als minste is Elvation/Richard Wolf er als partner en leverancier voor de extracorporele behandeling met de PiezoLith 3000plus ESWL-opstelling.

Kortom: Arsis Medical biedt oplossingen voor elk type uitdaging in niersteenbehandeling.

Ook voor blaas- en prostaatbehandelingen is Arsis Medical een uitstekende partner: het monopolaire en bipolaire resectieinstrumentarium van Richard Wolf biedt een gebruiksvriendelijk systeem met uitstekend zicht en keuze uit verschillende elektroden voor resectie, coagulatie en vaporisatie.

Richard Wolf biedt bovendien alle benodigdheden voor HOLEP; van de MegaPulse 70+ urologische laser, de Shark cysto- en resectoscopen alsook de Piranha; een morcellator voor het snel en veilig verwijderen van geresecteerd prostaatweefsel.

Voor meer informatie over de genoemde producten, klik op de items hieronder of neem contact met ons op!

Als pionier in endoscopie werkt Richard Wolf nauw samen met ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van urologie. Dat resulteert in producten die de medische vooruitgang bevorderen en het welzijn van de patiënt verbeteren. Richard Wolf transformeert trends in endo-urologie in nieuwe, innovatieve producten. Het bedrijf is heeft een uitgebreid productportfolio op het gebied van urologie. Het aanbod omvat onder andere flexibele en rigide endoscopen, instrumenten en urologische apparatuur. Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer (product-) informatie van deze complete urologieleverancier of neem contact op met onze support afdeling.

De (beeld-)kwaliteit van disposable scopen is tegenwoordig zodanig goed dat ze geschikt zijn om het gebruik van reusable scopen te vervangen. Ze kunnen echter ook dienen als back-up voor reusable scopen; bijvoorbeeld tijdens drukke periodes of als één of meerdere scopen defect zijn. De vraag naar een disposable alternatief voor reusable flexibele uretero- en cystoscopen groeit in Nederland. Zodoende is Arsis Medical op zoek gegaan naar een partner die kan helpen aan die vraag te voldoen.

Sinds januari 2020 is Arsis Medical exclusief distributeur van Pusen voor de Nederlandse markt. Pusen is wereldwijd één van de grootste aanbieders van disposable ureterorenoscopen en biedt kwalitatief zeer goede scopen voor een zeer concurrerende prijs. Pusen maakt flexibele disposable ureterorenoscopen en cystoscopen met een eigen camerasysteem. In 2020 belooft Pusen bovendien een 7,5 Fr disposable URS te introduceren. Naast de excellente beeldkwaliteit en uitzonderlijk kleine buitendiameter van 7.5 Fr heeft deze scoop een werkkanaal van 3,6 Fr.

Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer (product-) informatie of neem contact op met onze support afdeling.

Pusen Uscope

Met meer dan 14.000 Swiss LithoClast apparaten wereldwijd in gebruik en meer dan 11 miljoen steen-vrije patiënten in 25 jaar heeft Electro Medical Systems (EMS) de endoscopische lithotripsie revolutionair ontwikkeld. nel, efficiënt en kosten-effectief; tot op heden is het Swiss LithoClast principe de gouden standaard in endoscopische steenbehandeling.

In 2019 is de nieuwe Lithoclast Trilogy geïntroduceerd die uiterst gebruikersvriendelijk is voor zowel de uroloog en OK-personeel. Deze nieuwe Lithoclast combineert ballistische energie met ultrageluid en heeft daarnaast ook nog een uiterst nauwkeurig instelbare afzuiging. De toepassing van deze 3 modulariteiten worden toegepast door één disposable probe. LithoClast Trilogy: Snel. Gemakkelijk. Veilig.

Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer (product-) informatie of neem contact op met onze support afdeling.

Het ‘Peditrol’-irrigatiesysteem is ontworpen met oog op veiligheid, controle en gebruiksgemak. Met perfecte irrigatiecontrole – letterlijk zo nauwkeurig als één druppel –  zorgt het systeem voor een uitstekende zichtbaarheid tijdens endoscopische procedures. Bovendien verkleint het systeem – door de intrarenale druk te beperken – de kans op het zongenaamde systemic inflammatory response syndrome (SIRS) bij de patiënt. Het gebruik van een pedaal zorgt ervoor dat de opererende en/of de assistent beide handen vrijhoudt. Dit alles ter bevordering van veilige ureterorenoscopiën (URS). Klik op één van de onderstaande knoppen voor meer informatie of deze link voor een demonstratievideo.

Paramount Medical Solutions heeft een verstelbaar en flexibel frame ontwikkeld ten behoeve van het opvangen van vloeistof tijdens urologische ingrepen. Het frame kan met de beensteunen gecombineerd worden tot één geheel aan de zijrails van de tafel, waarbij het frame nog steeds versteld kan worden. Daarnaast is het frame uiterst onderhoudsvriendelijk. De bijbehorende opvangzak (71 x 84 latexvrij) is dusdanig geconstrueerd dat al het overlopende vocht wordt opgevangen. 100% gegarandeerd geen vocht meer op de vloer! Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer (product-) informatie of neem contact op met onze support afdeling.

 

Elmedical heeft een uniek systeem ontworpen voor minimale invasieve, niet-ablatieve, hoge temperatuur behandelingen (Hyperthermia) voor urologische aandoeningen zoals blaaskanker en prostaatontstekingen. Het betreft een Chemotherapie-blaasspoeling met het middel Mitomycine. Deze chemotherapie-blaasspoeling techniek heeft een remmende werking heeft op snel delende cellen, zoals kankercellen.

Klik op de onderstaande knop voor het aanvragen van (product-) informatie of neem telefonisch contact met ons op.

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Urologie

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co