OK inrichting

Arsis Medical vertegenwoordigt drie toonaangevende bedrijven, die een uniek specialisme hebben op het gebied van inrichting van operatiekamers.

Allereerst is er Ondal Medical Systems als betrouwbare partner in pendelsystemen. Daar waar Ondal veel producten levert als Original Desigen Manufacturer (ODM), kiezen Arsis Medical en Ondal er in Nederland voor de pendels te verkopen onder eigen naam.

 

Een tweede partner in OK-inrichting is Tedisel Medical. Het bedrijf biedt een scala aan producten voor in de OK. Noemenswaardig is dat het bedrijft in de afgelopen 5 jaar acht nieuwe bedwandgoten heeft ontwikkeld die zijn gecertificeerd volgens de huidige wereldwijde normen.

Als laatste maar zeker niet als minste vertegenwoordigt Arsis Medcial  het Duitse Medifa; ‘the Medical Factory’. Medifa maakt het pakket van Arsis Medical compleet met de nieuwste en innovatieve operatietafels en behandelstoelen.

Ondal ontwikkelt hoogwaardige pendelsystem. Ondal wordt veelal niet onder haar eigen naam verkocht maar als een OEM (original eqiupment manufacturer). In Nederland kiezen Arsis Medical en Ondal ervoor om de pendels te verkopen onder het eigen Ondal Label.

Tedisel Medical is een Spaanse fabrikant van o.a. bedwand voorzieningengoten. De unites zijn gecertificeerd met CE-markering voor medische apparatuur. In de afgelopen 5 jaar heeft Tedisel Medical acht nieuwe modellen ontwikkeld welke gecertificeerd zijn volgens de huidige normen.

Medifa behoort tot een van de grootste Duitse OEM-leveranciers in de sector medische technologie. Het product- en serviceportfolio van Medifa heeft een compleet assortiment van op het gebied OK-inrichtingen. Arsis Medical focust zich in Nederland in samenwerking met Medifa op de mobiele operatietafels met bijbehorende accessoires evenals onderzoeksstoelen voor gynaecologie urologie en proctologie 

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / OK inrichting

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co