Chirurgie

Sinds de jaren tachtig zijn minimaal invasieve chirurgie en laparoscopie in het bijzonder een integraal onderdeel van chirurgische procedures geworden. Richard Wolf heeft als pionier in het veld sinds het ontstaan van deze procedures en technieken talloze innovaties geïntroduceerd en blijft dat tot op de dag van vandaag ook doen.

Het chirurgieportfolio van Richard Wolf omhelst alle benodigdheden voor minimaal invasieve chirurgische procedures: van chirurgisch instrumentarium voor volwassenen en kinderen, trocars, optieken, apparatuur voor beeldvorming, zuig- spoelinstrumenten en insufflatie. Arsis Medical draagt middels dit brede aanbod graag bij aan verdere vooruitgang in het veld.

Aanvullend kijkt Arsis Medical uit naar nieuwe, innovatieve producten van kleine en grote fabrikanten. Zo bestaat er sinds september ´19 een exclusief partnerschap met SuperSeton, fabrikant van het gelijkname product: de SuperSeton. Deze seton lijkt op het oog een zeer eenvoudig product, maar heeft een grote impact op het comfort van patiënten.

Arsis Medical streeft met haar partners naar één doel: ervoor zorgen dat chirurgen sneller, eenvoudiger, veiliger en efficiënter patiënten kunnen behandelen.

Richard WOLF heeft de ENDOCAM Logic 4K ontwikkeld, wat zorgt voor indrukwekkende scherpe en ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Het is een overtuigend geïntegreerd concept dat het verschil maakt in kwaliteit en veiligheid bij o.a. minimaal invasieve chirurgie en laparoscopie in het bijzonder. Het hebben van een 4K  betekent een resolutie van minimaal 3840 x 2160 pixels, vier keer die van de bestaande HD-standaard.Richard Wolf als pionier in endoscopische procedures, heeft vanaf het begin aanzienlijk bijgedragen aan talloze innovaties. Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer (product-) informatie of neem contact op met onze support afdeling. 

Superseton is een soepele, eenvoudige en veilige oplossing die onnodige irritatie en ongemak voor uw patiënten voorkomt.Superseton is knooploos en soepel en heeft een innovatieve sluiting die veilig en flexibel is en binnen enkele seconden handmatig kan worden aangebracht met de gepatenteerde wegwerp applicator. Klik op de onderstaande knop voor meer (product-) informatie of neem contact op met onze support afdeling. 

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Chirurgie

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co