Gynaecologie

Endoscopische en minimaal invasieve procedures hebben een lange traditie in de gynaecologie. Naast diagnostische hysteroscopie heeft chirurgische hysteroscopie de afgelopen jaren haar positie in ziekenhuizen en poliklinieken verder verstevigd.

Chirurgische gynaecologie stelt bovendien hoge eisen aan de endoscopie-apparatuur die gyneacologen gebruiken. Arsis Medical zet zich in om aan deze vraag te voldoen door producten van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden.

Richard Wolf is een uitermate geschikte partner als het aankomt op het leveren van hoogwaardig instrumentarium en apparatuur voor de gynaecologie.

De producten in het gynaecologieportfolio van Richard Wolf hebben altijd de principes van kwaliteit, eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijkheid gevolgd en zetten nieuwe maatstaven voor patiëntveiligheid en toepasbaarheid.

Endoscopische en minimaal invasieve procedures hebben een lange traditie in de gynaecologie. De producten en systeemoplossingen voor gynaecologie hebben bij Richard Wolf  altijd de principes van kwaliteit, eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijkheid gevolgd. Hieruit voorkomend zijn producten zoals de Secufix uterusmanipulator, compacte hysteroscopen, zuig- en irrigatiepomp (Fluid Control) en laperoscopische instrumentarium (ERAGONmodular) ontwikkeld. Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer (product-) informatie of neem contact op met onze support afdeling.

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Gynaecologie

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co