Orthopedie

Orthopedie betreft de diagnose en therapie van ziekten en verwondingen aan het bewegingsapparaat en de revalidatie van patiënten.Onder de noemer orthopedie hebben we het tevens over traumachirurgie en sportgeneeskunde. In het verleden heeft Arsis Medical ziekenhuizen voorzien van verschillende orthopedische implantaten. Tegenwoordig richt Arsis Medical zich voornamelijk op apparatuur voor arthroscopie.

Arsis Medical is de exclusieve vertegenwoordiger van Hemodia in Nederland. Hemodia heeft onder eigen naam een eigen tweewegpomp ontwikkelt; de AquaVision. Deze pomp biedt een zeer adequate controle van in- en outflow en behoud nauwkeurig de druk. De bediening is eenvoudig en intuïtief en de mogelijkheid bestaat de pompt te laten interacteren met shaver-devices. Het aanvullende instrumentenpakket van Richard Wolf – met arthroscopieoptieken en -instrumentarium – sluit hier perfect op aan.

De geschiedenis van Hemodia begint al in 1985 met de productie van single use medical devices. Het bedrijf heeft zo ook de slangensets voor de welbekende DUO ™ arhtroscopiepomp ontwikkelt en deze 25 jaar lang geproduceerd. Hemodia heeft onder eigen naam een eigen tweewegpomp ontwikkelt; de Aqua Vision. 

Richard Wolf-instrumenten zijn ontworpen om efficiëntie en therapie op het hoogste niveau te combineren. Arthroscopische producten en systemen zijn ontwikkeld voor alle gewrichten en zijn altijd afgestemd op de nieuwste trends. Het spectrum van producten varieert van artroscopen en instrumenten, via functionele motor- en vloeistofbeheersystemen, tot implantaten voor de reconstructie van pezen en ligamenten.

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Orthopedie

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co