EMS presenteert een nieuwe steenlaser: de LaserClast 35!

De recent gelanceerde Swiss LaserClast 35 is een Holmium-Yag steenlaser met een vermogen van 35 Watt; meer dan genoeg om iedere niersteen te kunnen verwijderen. De LaserClast 35 volgt de succesvolle, compacte eerste generatie LaserClast van EMS op en biedt veel innovatie op het gebied van gebruiksgemak. Zo beschikt de laser over een zeer gebruiksvriendelijke interface en geeft de operateur controle over instellingen. Snel, makkelijk en veilig!

Intuïtief
De interface van de LaserClast35 is ontworpen om intuïtief, duidelijk en eenvoudig te zijn. Bediening vindt plaats via touchscreen en een speciaal pedaal dat de operateur controle geeft over de belangrijkste functies; naast activeren is het mogelijk om te schakelen tussen ‘ready’ en stand-by’ en tussen de verschillende modi. De LaserClast 35 beschikt bovendien over verschillende presets die ontwikkeld zijn met vooraanstaande urologen. De presets zijn te kiezen op basis van de hardheid van de te behandelen steen.

 

Lithotripsie-modi:
Dusting
Fragmenteren
Popcornen

Weefselmodi:
Ablatie
Coagulatie

Integratie met Swiss LithoClast® Trilogy – de All-In-One oplossing voor steentherapie!
De LaserClast 35 is zo ontworpen dat de LithoClast – de nieuwste generatie intracorporele niersteenvergruizer van EMS – er simpelweg bovenop geplaatst kan worden voor een rustige uitstraling en ruimtebesparing op de behandelkamer. LaserClast35 met Swiss LithoClast® Trilogy biedt het beste voor lithotripsie bij zowel flexibele als rigide in een compact formaat voor al uw steenbehoeften. Beide systemen zijn bovendien ontworpen voor eenvoudig manoeuvreren en opbergen:

 

  • Grote handgrepen
  • Ingebouwde opbergruimte voor accessoires
  • Kabelbeheersysteem
  • Pedaalhangers
  • Voetsteunen voor meer stabiliteit
  • Kabel- en accessoirebeheer voor beide consoles

Superieure fragmentatie-efficiëntie (in vergelijking met vorige generatie Swiss LaserClast®)
Tot 5J om zelfs de hardste stenen te fragmenteren. Tot 30Hz om de behandeling te versnellen. Korte en lange puls om de best mogelijke lithotripsiemodus mogelijk te maken.

Superieur gebruiksgemak met automatische instellingen van toonaangevende experts
Voorinstellingen voor steenhardheid gedefinieerd in samenwerking met een toonaangevende expert op het gebied van laserlithotripsie, die de optimale startenergie en frequentie leveren om de procedure te starten.

Triple action pedaal waardoor de operator volledige controle over de procedure heeft
Schakel van ‘stand-by’ naar ‘ready’ en verander de lithotripsiemodus rechtstreeks vanaf het pedaal. Geen externe hulp nodig.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Swiss LaserClast 35 – dé nieuwe steenlaser van EMS

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co