Richard Wolf Gyneacologie

Endoscopische en minimaal invasieve procedures hebben een lange traditie in de gynaecologie. Naast de diagnostische hysteroscopie is de afgelopen jaren door chirurgische hysteroscopie zijn positie in ziekenhuizen en poliklinische centra verder geconsolideerd. Chirurgische hysteroscopie stelt hoge eisen aan endoscopieapparatuur die door gynaecologen wordt gebruikt. Producten en systeemoplossingen voor gynaecologie bij Richard Wolf hebben altijd de principes van kwaliteit, eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijkheid gevolgd.

Deze aanpak heeft het vaak mogelijk gemaakt om klassieke endoscopische procedures op een nieuw technologisch platform te plaatsen. We genereren visies als de kern voor innovaties uit een voortdurende uitwisseling van ideeën en communicatie met toonaangevende gynaecologen. De innovatieve instrumenten van Richard Wolf bepalen nieuwe maatstaven voor patiëntveiligheid en gebruikersgerichtheid. Nog een andere reden voor het vertrouwen dat we als partner hebben.

Innovaties

ENDOCAM Logic 4K

Indrukwekkende scherpte en ongeëvenaarde flexibiliteit. Een overtuigend geïntegreerd concept dat het verschil maakt voor kwaliteit en veiligheid in de operatiekamer.

FLUID CONTROL 2225

Fluid Control 2225 is een nieuwe interdisciplinaire zuig- en irrigatiepomp van Richard Wolf met optionele mobiele balanceringsmodule. 

Princess

De nieuwe 7mm PRINCESS resectoscope van Richard Wolf zorgt voor minimale dilatatie inspanning. Dit instrument biedt ongelooflijk comfort en eenvoudige bediening

Uitgelichte producten

SecuFix uterus Manipulator

Uterus Manipulator voor laparoscopische hysterectomie (TLH).

Compacte Hysteroscopen

Compacte hysteroscoop beschikbaar in 5.0mm en 3.8mm diameter.

Resectie Master

Resectoscopiesysteem met automatische fragment-aspiratie voor een permanent overzicht.

ERAGONmodular

ERAGONmodular is een laparoscopisch instrumentensysteem voor individuele interdisciplinaire toepassingen met een veelzijdige en ergonomisch ontwerp.

ERAGONstitch

De nieuwste member van de ERAGON product familie, de lapascopische module genaamd ERAGONstitch, past perfect in de bestaande productlijn van ERAGON.

SHARK

De SHARK resectoscoop lijn van Richard Wolf heeft een distaal schuine manteltip voor optimaal zicht en snap-on technologie voor intuïtieve bediening.

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Richard Wolf Gynaecologie

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co