Richard Wolf Chirurgie

Sinds het begin – in de jaren 1980 – hebben minimaal invasieve chirurgie en laparoscopie in het bijzonder een integraal onderdeel van chirurgische procedures. Een pionier in endoscopische procedures, Richard Wolf, heeft vanaf het begin aanzienlijk bijgedragen aan dit succesverhaal met tal van innovaties.

De voortdurende samenwerking met vooraanstaande medische professionals en onderzoeksinstituten zorgt ervoor dat de geest van innovatie voortdurend wordt gedreven. Systeemoplossingen van Richard Wolf bepalen nieuwe maatstaven voor zowel visualisatie als instrumenttechnologie

Partnerschappen op hoog professioneel niveau bieden ons een platform om te werken aan intelligente diagnostische en behandelingssystemen. Samen nastreven we één doel: chirurgen voorzien van een prospectief scala aan uitstekende producten voor minimaal invasieve algemene, viscerale en thoracale chirurgie, transanale endoscopische microchirurgie (TEM) en pediatrische endoscopische procedures

Innovaties

ENDOCAM Logic 4K

Indrukwekkende scherpte en ongeëvenaarde flexibiliteit. Een overtuigend geïntegreerd concept dat het verschil maakt voor kwaliteit en veiligheid in de operatiekamer.

ERAGONstitch

De nieuwste member van de ERAGON product familie, de lapascopische module genaamd ERAGONstitch, past perfect in de bestaande productlijn van ERAGON.

Uitgelichte producten

Highflow 45

Een nieuwe generatie insufflator met een ongelooflijke flow capaciteit tot 45 l / min, vier verschillende typen pre-sets te slecteren via een groot touchscreen.

ERAGONmodular

ERAGONmodular is een laparoscopisch instrumentensysteem voor individuele interdisciplinaire toepassingen met een veelzijdige en ergonomisch ontwerp. 

PANOVIEW ULTRA

Richard Wolf tilt de kwaliteit van laparoscopische beelden naar een heel nieuw niveau met zijn nieuwe PANOVIEW ULTRA telescoopgeneratie.

Disciplines

Urologie

Chirurgie

Gynaecologie

Orthopedie

OK inrichting

Overige

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Richard Wolf Chirurgie

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co