Smart Bulb

Voor optimaal zicht, het uitspoelen van bijvoorbeeld steengruis en het verzorgen van koeling tijdens laser-lithotripsie is adequate spoeling nodig. Soms voldoet inflow enkel door middel van een aangesloten vloeistofzak en de zwaartekracht niet. Dan kunnen verschillende pompsystemen uitkomst bieden. Met onze partner Wismed leveren we in Nederland verschillende irrigatiesets die uitstekende resultaten leveren en eenvoudig te gebruiken zijn.

Peditrol

Peditrol is een simpel te bedienen systeem dat ontworpen is om urologen maximale controle te geven over irrigatie tijdens utereterorenoscopie en gelijktijdig het risico op hoge drukken in de nier te verlagen. Het systeem combineert een kleine eigen slangenset met standaard zakken en slangensets (met spikes) en combineert ook met verwarmde systemen. De basis-inflow kan bijvoorbeeld op een paar druppels vloeistof per minuut ingesteld worden. 

Peditrol Foot Pump

Aanvullend kan naar wens door middel van een pedaal de inflow tijdelijk verhoogd worden. Dit kan de uroloog zelf doen, maar vaak bedient de instrumenterende het pedaal. Het resultaat: de druk wordt laag gehouden, de flow is constant in controle, het zicht goed en de handen zijn vrij.

The Peditrol® irrigation device generates superior irrigation flow through a
flexible ureteroscope versus gravity or pressurized irrigation and flow similar to handheld syringe
irrigation.

Peditrol – a novel, hand free irrigation device is an useful device which can be safely used during ureteroscopy

Smart Bulb

Smart Bulb

Smart Bulb is een handbediend irrigatiepompje dat precies doet wat het belooft: nauwkeurige levering van irrigatie wanneer je het nodig hebt. De Bulb past comfortabel in de hand van de gebruiker en is gemakkelijk met twee vingers te bedienen. Het is ontworpen met het oog op comfort en een moeiteloze werking, gemaakt van superzachte thermoplastische harsen, maar zonder weekmakers.

Mini Pillow

Mini Pillow heeft een totale capaciteit van 7 ml en een maximale bolusverplaatsing van minder dan 5 ml vergeleken met Smart Bulb, die een totale capaciteit heeft van 27 ml en een maximale bolusverplaatsing van 20 ml. Het lage volume dat wordt verplaatst, zorgt voor extra veiligheid en voorkomt grote pieken in de intrarenale druk, zoals mogelijk is bij bolustoediening met een hoog volume.

Mini Pillow

Lees de enthousiaste reacties van urologen wereldwijd:

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / Irrigatiesets voor ureterorenoscopie

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co