Op 3 december om 19:00u Nederladse tijd zal dokter Oliver Wiseman (Cambridge, Addenbrookes Hospital) in samenwerking met de Britisch Association of Urological Surgeons in een #webinar een gecombineerde niersteenbehandeling (ECIRS) presenteren met gebruik van zowel de Swiss LithoClast Trilogy als de recent gelanceerde Swiss #LaserClast35!

#ECIRS, of endoscopische gecombineerde intra-renale chirurgie, wordt een hoofdbestanddeel van complex steenbeheer. Tijdens het webinar, geleid door Dr. Oliver Wiseman, zullen onze gastchirurgen, Dr. Laurian Dragos en Dr. Kasra Saeb-Parsy, laten zien waarom en hoe deze techniek efficiënt en veilig is.

Het webinar zal deze techniek demonstreren tijdens een “as-live case”, uitgevoerd door Drs. Dragos & Saeb-Parsy, die ECIRS uitvoerden bij een patiënt met complexe steencase, met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van #intracorporale lithotripsie en Holmium: YAG-lasers, de EMS Swiss LithoClast Trilogy en de nieuwe EMS Laserclast 35.

Doe mee en meld u aan via deze link!

De nieuwe Swiss LaserClast® 35 is een zeer gebruiksvriendelijke laser die beschikt over presets gerelateerd aan de #hardheid van de te behandelen steen en geeft de  operateur #controle over instellingen; zo is eenvoudigweg te schakelen tussen ‘dusten’ en ‘fragmenteren’. Het ontwerp van de laser biedt de mogelijkheid om de Swiss Lithoclast Trilogy in één opstelling te integreren. Met deze #”All-in-One” setup beschikt u over de meest complete en geavanceerde #endoscopische lithotripsie-oplossing geschikt voor elk type steen en voor zowel (semi-) rigide als flexibele toegang. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Donderdag 3 december 2020 om 19:00u (duur: 60 minuten inclusief Q&A) via Zoom

 

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / EMS Webinar: “Technological advances in #ECIRS”

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co