Morgen (24 november) om 14:00u vind er een Webinar plaats georganiseerd door EMS – Electro Medical Systems, Arsis Medical en Amsterdam UMC waarin dokter Guido Kamphuis een presentatie zal geven over Endoscopic Combined Intrarenal Surgery (#ECIRS).

Percutane nefrolithotomie (#PNL) is op het moment nog steeds de gouden standaardbehandeling voor grote en / of complexe nierstenen. ECIRS is een relatief nieuwe techniek waarbij in een gemodificeerde #rugligging, antero-retrogradaal de nierholtes worden benaderd. Het gaat in dat geval in feite om een simultane PNL en #URS.

Dokter Kamphuis, uroloog in het Amsterdam UMC studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit, specialiseerde als uroloog aan het AMC en was fellow in het Hôpital Tenon in Parijs en de Klinik für Urologie Universitätsmedizin Mannheim. Kamphuis ontwikkelde een interesse en expertise in de chirurgische en medische behandeling van #urolithiasis en de endoscopische behandeling van urotheliale tumoren in zowel het onderste als bovenste kanaal. Hij maakt bovendien deel uit van een onderzoeksgroep in de ontwikkeling en implementatie van nieuwe #technologieën voor urotheliale tumoren en heeft gewerkt aan onderzoek naar de behandeling van urolithiasis en de optimalisatie van de #steenkliniek in nauwe samenwerking met collega’s uit de #nefrologie.

Dokter Kamphuis zal een presentatie geven over zijn ervaringen met ECIRS en het wanneer, hoe en waarom staat hierin centraal.

Dinsdag 24 november 2020 om 14:00u (duur: 60 minuten inclusief Q&A)

Registreer via deze link

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / EMS Webinar: “ECIRS – When, how and why”

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co