Richard Wolf is een groot en gekend merk in de endoscopie en levert producten van hoge kwaliteit. Daar waar de Nederlandse markt voorheen vanuit het buitenland werd bediend, heeft het bedrijf sinds medio 2017 de handen ineen geslagen met Arsis Medical. Bij een goed product hoort een lokale vertegenwoordiging. Het doel van de samenwerking is Richard Wolf weer prominent op de kaart te zetten in Nederland.

Dat de snellere service en no-nonsens aanpak van Arsis Medical zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit de forse groei en aanwezigheid in de Nederlandse ziekenhuizen.

Naast een aantal kleinere successen vond eind 2019 de eerste grote doorbraak plaats: Ziekenhuis Rivierenland in Tiel (ZRT) besloot om al haar nieuwe operatiekamers met endoscopische apparatuur van Richard Wolf te voorzien. Bijzonder is het bovendien omdat het ZRT één van de eerste ziekenhuizen in Nederland is die gekozen heeft voor een volledig 4K routing systeem. De kwaliteit van beeld en gebruiksvriendelijkheid van de 4K endoscopische camera’s van Richard Wolf is bij deze keuze van doorslaggevend belang geweest.

2020 kent een mooie start met de verkoop van de eerste Piezolith P3000Plus extracorporale niersteenvergruizer aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Deze unieke vergruizer maakt als enige gebruik van ‘Direct focussing’ techniek met een 3-voudige variabele focus gecombineerd met de piëzo-elektrische double-layer technologie. Deze functionaliteit biedt niet alleen buitengewone efficiëntie en effectiviteit maar is daarnaast ook duurzaam en stil. De intuïtieve automatische patiënt-positionering maakt de vergruizer ook nog eens uiterst gebruiksvriendelijk.

Last but not least heeft het Zuyderland Ziekenhuis locatie Heerlen onlangs gekozen voor de Piranha Morcellator gecombineerd met de laser/bipolaire resectiesets van Richard Wolf geschikt voor HOLEP-procedures.

De Piranha van Richard Wolf is wereldwijd één van de veiligste en snelste prostaatmorcellatorsystemen verkrijgbaar op de markt. Door de combinatie met de resectiesets van Richard Wolf kan de gehele procedure met minimale wissel van instrumentarium (alles met gebruik van dezelfde buitenschacht) plaatsvinden. Het Zuyderland kiest hiermee nadrukkelijk voor kwaliteit en veiligheid voor de patiënt.

 

 

De ‘ Wolf ’  is terug in Nederland, dat mag duidelijk zijn !

And more to come……..

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U bent hier: Home / De ‘ WOLF ’ is terug in Nederland !!

ARSIS MEDICAL BV

Witgoudweg 51
1362 JD Almere

T +31 (0)30 2410090
F +31 (0)30 2410085
E support@arsismedical.nl

BTW NL806603331B01
KvK 10044315

© 2020 Arsis Medical | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact |

Een site van boelens.co